Aboriginal

Udtrykket “aboriginal” henviser til de oprindelige indbyggere på et bestemt sted. I Australien er Aboriginal-folket de oprindelige indbyggere på det australske kontinent. Aboriginals adskiller sig fra andre australiere ved deres unikke kulturarv, som omfatter deres sprog, skikke og tro. Aboriginals har en stærk forbindelse til landet, og deres kultur går i arv fra generation til generation.

Er aborigines afrikanske?

Nej, aborigines er ikke afrikanske. Aborigines er den oprindelige befolkning i Australien.

Er aboriginal kun australsk?

Nej, Aboriginal er ikke kun australsk. Udtrykket aboriginal henviser typisk til de oprindelige indbyggere i et givet område. I Australien ville det være de indfødte australiere. Udtrykket kan dog også bruges mere bredt til at henvise til alle oprindelige folk rundt om i verden.

Hvilken race er aboriginals??

Der findes ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål, da aboriginalbefolkningen er en mangfoldig gruppe af mennesker med en række forskellige forfædre. De fleste aboriginals i Australien er dog af aboriginal australsk, torres strait islander eller melanesisk afstamning.

Er det i orden at bruge ordet aboriginal??

Der findes ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da meningerne varierer. Nogle mennesker mener, at udtrykket “aboriginal” er forældet og stødende, mens andre mener, at det er et helt acceptabelt ord at bruge. I sidste ende er det op til den enkelte at afgøre, om han/hun er tryg ved at bruge udtrykket eller ej.

Skriv en kommentar