Absorberet

Udtrykket “absorberet” henviser til noget, der er blevet fuldstændig opslugt eller optaget. Når et stof absorberes, absorberes det fuldstændigt af et andet stof. Når en svamp f.eks. absorberer vand, bliver vandet fuldstændig optaget af svampen og er ikke længere synligt.

Hvilken type ord er absorb?

Ordet “absorbere” kan bruges som et verbum eller et substantiv. Som verbum betyder det at opsuge eller optage. Som navneord henviser det til et stof, der kan opsuge eller optage et andet stof.

Hvad betyder det at føle sig absorberet??

Når du er optaget af noget, er du fuldstændig fokuseret på det og opslugt af det. Du kan miste fornemmelsen af tid og rum og være helt fordybet i det, du laver. Du kan være så fokuseret på en aktivitet eller opgave, at du bliver helt opslugt af den og glemmer alt andet omkring dig.

Hvad er synonym for absorbere?

Synonymet for absorbere er “tage i sig.”

Hvad er et eksempel på absorberet?

I kemi er absorption den proces, hvor et molekyle optager et andet molekyle. Dette kan ske enten på fysisk eller kemisk vis. Et eksempel på fysisk absorption er, når en svamp absorberer vand fra en vandpyt. Vandet optages gennem svampens porer og holdes derefter inde i svampens struktur. Et kemisk eksempel på absorption ville være, når et iltmolekyle optages af et andet iltmolekyle. Dette sker, når de to molekyler kommer i kontakt med hinanden, og elektronerne fra det ene molekyle overføres til det andet molekyle.

Skriv en kommentar