Acrimony

Udtrykket “acrimony” henviser til en følelse eller udfoldelse af bitterhed, ond vilje eller fjendtlighed. Det bruges ofte til at beskrive en person, der let bliver vred eller ofte skændes med andre. Acrimony kan også bruges til at beskrive en situation, der er præget af spændinger eller fjendtlighed.

Hvordan endte Acrimony?

I slutningen af Tyler Perrys film Acrimony, Melinda (Taraji P. Henson) har endelig fået nok af sin utro ægtemand Roberts (Lyriq Bent) metoder. Hun tager en pistol, går hen til hans elskerinde Angelas (Tika Sumpter) hus og skyder hende ihjel. Hun tager derefter til Roberts arbejde og skyder også ham ihjel. Da politiet ankommer, lægger Melinda roligt pistolen fra sig og overgiver sig.

Hvad er moralen i filmen Acrimony?

Filmen er en advarende fortælling om farerne ved at holde fast i nag og vrede. Hovedpersonen Melinda er opslugt af sin vrede over for sin eksmand Robert, og dette ødelægger i sidste ende hendes forhold til familie og venner. Filmen argumenterer i sidste ende for, at det er vigtigt at give slip på vrede og vrede for at kunne leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv.

Hvem har skylden i forbindelse med Acrimony?

Manden, Mel, er den skyldige i Acrimony. Det var ham, der havde en affære, og det var ham, der løj over for sin kone, Tasha, om det. Tasha er ikke skyldig.

Var han utro i Acrimony?

Svaret er uklart, da filmen ikke giver nok oplysninger til at foretage en endelig bedømmelse. Det er dog stærkt antydet, at han var utro, da han ved flere lejligheder bliver vist at være sin kone utro ved flere lejligheder. Desuden vises han at være manipulerende og voldelig over for hende, hvilket tyder på, at han ikke er en troværdig person.

Skriv en kommentar