Ad

En annonce (forkortelse for reklame) er en form for markedsføringskommunikation, der bruges til at fremme eller sælge et produkt, en tjenesteydelse eller en idé. Reklamer er normalt udformet med henblik på at fange seerens opmærksomhed og overtale ham til at handle, f.eks. købe det produkt eller den tjenesteydelse, der reklameres for.

Annoncer kan have mange forskellige former, herunder trykte annoncer, tv- og radioreklamer, online-bannerannoncer og endda sms’er. De mest effektive annoncer er de annoncer, der er i stand til at nå målgruppen og levere det ønskede budskab på en engagerende og overbevisende måde.

Hvad menes der med A.D. på engelsk?

A.D. står for Anno Domini, som er latin og betyder “i Herrens år”.” Det bruges til at betegne år i den kristne tidsalder, som begynder med Kristi fødselsår.

Hvad betyder Anno Domini?

Anno Domini er et latinsk udtryk, der kan oversættes til “i Herrens år”.” Det bruges typisk til at angive det år, hvor en begivenhed fandt sted, især i den kristne kalender.

Hvad betyder A.D. står for inden for teknologi?

A.D. står for Active Directory. Active Directory er en katalogtjeneste, som Microsoft har udviklet til Windows-domænenetværk. Det er inkluderet i de fleste Windows Server-operativsystemer som et sæt processer og tjenester, der administrerer brugerkonti, computerkonti og sikkerhedspolitikker.

Hvornår blev AD til CE?

Betegnelsen af årstal som enten CE (Common Era) eller BC (Before Christ) blev først indført af Dionysius Exiguus i år 525. Det var dog først i år 800, at udtrykket “fælles æra” for alvor begyndte at blive brugt, da Karl den Store blev kronet til kejser af det Hellige Romerske Rige. Det var dog først i det 11. århundrede, at CE for alvor begyndte at vinde indpas, og selv da blev det ikke brugt universelt før det 19. århundrede.

Skriv en kommentar