Adelante

Adelante er et udtryk, der på spansk bruges til at betyde “fremad” eller “fremad”. Det bruges ofte som en opfordring eller som en opfordring til handling, der opfordrer folk til at bevæge sig fremad og fortsætte med at arbejde hen imod et mål. Adelante kan også bruges som et adjektiv, der betyder “progressiv” eller “fremadrettet”.

Hvad er betydningen af Arriba?

Ordet “arriba” er et spansk ord, der betyder “op” eller “over”. Det kan bruges som et navneord, adjektiv eller adverbium.

Hvad er Adelante healthcare?

Adelante Healthcare er en nonprofitorganisation, der leverer sundhedstjenester til underbemidlede samfund i Arizona. Adelante Healthcare har et netværk af sundhedscentre i lokalsamfundet, der tilbyder primær sundhedspleje, tandpleje og adfærdsmæssige sundhedsydelser. Adelante Healthcare tilbyder også en glidende takst for patienter, der ikke er i stand til at betale den fulde pris for deres behandling.

Hvad betyder Vamos?

Vamos kan betyde et par forskellige ting, afhængigt af sammenhængen. Det kan bruges som et selvstændigt udråbstegn, der betyder noget i retning af “lad os gå!” eller “kom nu!” Det kan også bruges som et udfyldningsord i forskellige sætninger, f.eks. “vamos a ver” (lad os se) eller “¿vamos a bailar” (¿vamos a bailar)?” (skal vi danse?).

Hvad er Adelante-programmet?

Adelante-programmet er et program for adgang til og succes på college, der giver lavindkomststuderende af første generation på college den støtte, de har brug for til at få succes på college og videre. Programmet giver de studerende akademisk rådgivning, rådgivning om finansiel støtte og muligheder for personlig og faglig udvikling. Programmet tilbyder også et sommerbroprogram, der hjælper eleverne med at gå fra gymnasiet til college.

Skriv en kommentar