Admiral

En admiral er en højtstående flådeofficer med en rang højere end en viceadmiral og lavere end en flådeadmiral. En admirals ansvarsområder omfatter kommandoen over skibe og flåder, formulering og gennemførelse af flådestrategi og koordinering af operationer med andre militære grene.

Hvem er højere end admiral?

Der er ingen højere end en admiral i den amerikanske flåde. En admiral er den højest rangerende officer i flåden og svarer til en general i hæren eller luftvåbnet.

Er general højere end admiral?

Det korte svar er, at der ikke findes ét endegyldigt svar på dette spørgsmål. Det afhænger af den pågældende militære organisation og de specifikke rangniveauer inden for denne organisation. I nogle tilfælde kan en general have højere rang end en admiral, mens en admiral i andre tilfælde kan have højere rang end en general.

I USA’s militær er f.eks. en general en højere rang end en admiral. I Det Forenede Kongerige er en admiral dog typisk højere rang end en general.

Hvad er de 4 admiralranger??

De 4 admiral-ranger er:

– Admiral

– Viceadmiral

– Kontreadmiral

– Admiral for flåden

Hvad er lønnen for en admiral??

Der er ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål, da lønnen for en admiral varierer afhængigt af en række faktorer, herunder det land, hvor de er ansat, deres års erfaring og den specifikke rolle, de spiller i organisationen. Men ifølge data fra U.S. Bureau of Labor Statistics, den årlige medianløn for alle admiraler og flagofficerer i USA var 155.500 dollars i maj 2018.

Skriv en kommentar