Afbrydelse

Udtrykket “cut off” henviser til den handling at afbryde eller afbryde noget. I forbindelse med elektroteknik er en afbryder en elektronisk anordning, der bruges til at afbryde strømmen i et kredsløb. Afbrydere bruges typisk til at beskytte mod overbelastning og kortslutninger.

Hvad cut off betyder i NEET?

Cut off for NEET er den mindste score, der kræves for at være berettiget til optagelse på medicinske colleges.

Hvilke ord betyder at afskære?

Der er et par ord, der kan betyde at skære af, afhængigt af sammenhængen. Disse ord omfatter: sever, lop, chop, snip, snip og prune.

Hvad er cut off date?

En skæringsdato er en bestemt dag eller dato, efter hvilken noget ikke længere vil blive accepteret eller taget i betragtning. For eksempel kan en jobansøgning have en skæringsdato den 1. juni, hvilket betyder, at ansøgninger, der modtages efter denne dato, ikke vil blive taget i betragtning.

Hvilket er korrekt cutoff eller cut off?

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da begge former anses for at være korrekte. Generelt er “cutoff” den foretrukne stavemåde på amerikansk engelsk, mens “cut off” er mere almindeligt på britisk engelsk. Begge former bruges dog i begge varianter af engelsk, så der er ingen grund til at bekymre sig om, hvilken af dem man skal bruge.

Skriv en kommentar