Algid

En algid er en person eller et dyr, der er ramt af en alvorlig forkølelse. Udtrykket er afledt af det latinske ord algidus, der betyder “kold”. Symptomer på en algid tilstand omfatter bleg hud, blå læber og en følelse af kulde. Kropstemperaturen kan være under normalen, men er det ikke nødvendigvis. En algid tilstand er ofte ledsaget af en følelse af svaghed og udmattelse.

Hvad er betydningen af “bone chilling?

Udtrykket “benhård kuldegysning” bruges til at beskrive noget, der giver en følelse af frygt eller rædsel. Det kan også bruges til at beskrive noget, der er meget koldt.

Hvad er et videnskabeligt ord for kulde?

Der findes ikke noget specifikt videnskabeligt ord for “kulde”.” Udtrykket bruges dog ofte til at beskrive lave temperaturer, især i forbindelse med vejr eller klima. En koldfront er f.eks. en masse kold luft, der bevæger sig ind i et område med varmere luft, og en kuldeperiode er en periode med usædvanligt koldt vejr.

Hvad er koldt slang for?

Udtrykket “kold” har et par forskellige slangbetydninger. Det kan bruges til at beskrive en person, der er uvenlig eller utilnærmelig, en person, der ikke er interesseret i noget, eller noget, der ikke er populært eller efterspurgt.

Hvordan beskriver man en person, der er kold?

En kold person er en person, der er uvenlig, uopmærksom eller følelsesløs.

Skriv en kommentar