Altea

Altea er en kommune i Alicante-provinsen i Valencianerkommunen i Spanien. Ifølge folketællingen i 2019 har Altea en befolkning på 24.639 indbyggere.

Altea er en malerisk by på Costa Blanca med et middelhavsklima. Byen er kendt for sine traditionelle blå og hvidmalede huse samt den fantastiske udsigt over Middelhavet. Den gamle bydel i Altea ligger på en bakke og er et populært turistmål. Altea er også hjemsted for en række historiske og kulturelle monumenter, herunder Vor Frue af Himmelfartskirken, som blev bygget i det 18. århundrede.

Er Altea Spanien pænt?

Der er ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da alles opfattelse af, hvad der gør et sted “rart”, varierer meget. Men fra hvad vi kan samle fra online anmeldelser og generelle oplysninger om byen, ser det ud til, at Altea generelt anses for at være et meget behageligt sted at bo. Det er en lille by på Costa Blanca i det sydøstlige Spanien, og den er kendt for sin smukke middelhavskyst, sin maleriske gamle bydel og sine venlige indbyggere. Hvis du er på udkig efter et afslappende sted at bo med masser af solskinsvejr og en smuk natur, så er Altea måske lige stedet for dig.

Er der Altea i Catalonien?

Der er ingen by, der hedder Altea i Catalonien.

Hvor meget koster en taxa fra Benidorm til Altea?

En taxa fra Benidorm til Altea koster omkring 30 €.

Er Altea Beach sandstrand?

Ja, Altea Beach er sandstrand. Sandet er hvidt og fint, og vandet er krystalklart.

Skriv en kommentar