Audible

Udtrykket “Audible” beskriver et frekvensområde, der er hørbart for det menneskelige øre. Dette område anses typisk for at ligge mellem 20 Hz og 20 kHz. Nogle mennesker kan dog høre frekvenser uden for dette område, og derfor kan definitionen af “hørbar” variere fra person til person.

Hørbare lyde er typisk karakteriseret ved deres tonehøjde, lydstyrke og klangfarve. Tonehøjden bestemmes af lydbølgens frekvens, mens lydstyrken bestemmes af amplituden af bølgen. Timbre bestemmes af lydens bølgeform, og hvordan den ændrer sig over tid.

Audible-lyde kan være enten naturlige eller kunstige. Naturlige lyde er lyde, der forekommer i naturen, f.eks. lyden af bølger, der slår mod kysten. Kunstige lyde er lyde, der er skabt af mennesker, f.eks. musik eller tale.

Hørbare lyde kan være enten behagelige eller ubehagelige. Behagelige lyde er lyde, der er behagelige for øret, som f.eks. lyden af en let regn. Ubehagelige lyde er lyde, der er hårde eller knirkende, som f.eks. lyden af en motorsav.

Udtrykket “audible” kan også bruges til at beskrive noget, der kan høres. En “hørbar alarm” er f.eks. en lyd, der kan høres for at advare mod en fare eller gøre opmærksom på et problem.

Hvordan kan jeg lytte til Audible gratis?

Der er ingen måde at lytte gratis til Audible på. Audible er en abonnementsbaseret tjeneste, der tilbyder lydbøger, podcasts og andre former for lydindhold. Selv om der er nogle gratis lydbøger tilgængelige via Audible, er langt størstedelen af indholdet kun tilgængeligt for betalende abonnenter.

Er Audible ikke længere gratis?

Audible er en abonnementsbaseret tjeneste, så den er ikke gratis. De tilbyder dog en gratis 30-dages prøveperiode, hvor du kan få adgang til alle deres funktioner. Når prøveperioden er slut, vil du blive opkrævet det månedlige abonnementsgebyr, medmindre du annullerer.

Hvor meget koster Audible??

Audible er en abonnementsbaseret tjeneste, der tilbyder et udvalg af lydbøger, originale lydshows og andet lydindhold. Der findes tre medlemskabsplaner:

1. Audible Plus: $7.95 pr. måned

2. Audible Premium Plus: $14.95 pr. måned

3. Audible Platinum: 22 USD.Der findes tre abonnementsplaner: 95€/måned

Med Audible Plus har medlemmer adgang til et roterende udvalg af mere end 50.000 lydbøger, lydserier og andet lydindhold. Audible Premium Plus-medlemmer har adgang til hele Audible-kataloget med mere end 200.000 titler. Og Audible Platinum-medlemmer har adgang til et endnu større udvalg af eksklusivt indhold.

Audible-medlemmer kan også købe lydbøger og andet lydindhold a la carte. Priserne for disse titler varierer, men er typisk 15-25 dollars.

Er det værd at købe Audible?

Audible er et lydbogsfirma, der er ejet af Amazon. Du kan købe lydbøger via Audible-webstedet eller via Amazon-webstedet. Audible tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode, hvorefter du bliver opkrævet 14 dollars.95 EUR/måned, hvis du fortsætter dit medlemskab. Audible-medlemmer kan vælge én lydbog om måneden plus to Audible Originals. Audible Originals er lydbøger, der er skabt af Audible, og som kun er tilgængelige via Audible. Du kan også købe lydbøger gennem Audible, som ikke er en del af Audible Originals-programmet.

Prisen for en lydbog gennem Audible er normalt 14 $.95, men nogle gange kan du finde rabatter på visse lydbøger. For eksempel købte jeg for nylig en lydbog, som var på tilbud til 9 dollars.99. Audible tilbyder også et månedligt kreditsystem, hvor du kan købe kreditter i store mængder og derefter bruge disse kreditter til at købe lydbøger. Jo flere kreditter du køber, jo billigere er hvert enkelt kredit. Hvis du f.eks. køber 10 kreditter, koster hvert kredit 11 USD.95.

Audible har et stort udvalg af lydbøger, herunder bestsellere, klassikere og nye udgivelser. Du kan også finde et stort udvalg af Audible Originals. Jeg har været medlem af Audible i flere år, og jeg har aldrig haft problemer med at finde en lydbog, som jeg ville lytte til.

I min

Skriv en kommentar