Baby Shower

Et baby shower er en fejring af den forestående ankomst af en ny baby. Det er normalt barnets mor eller nære slægtninge, der er værter for den. Arrangementet omfatter typisk spil, mad og gaver til den nye baby.

Hvad er den virkelige betydning af baby shower?

Udtrykket “baby shower” er højst sandsynligt af engelsk oprindelse, selv om der ikke findes noget endegyldigt svar på dets nøjagtige oprindelse. Udtrykket “baby shower” er første gang registreret på engelsk i 1894 og defineres som en “fest, der holdes af en kommende mors venner, hvor der gives gaver til det forventede barn”.”

I hvilken måned starter baby shower’s?

Der er ikke noget fast svar på dette spørgsmål, da baby shower kan afholdes på ethvert tidspunkt i løbet af en graviditet. Mange mennesker vælger dog at holde deres baby shower i tredje trimester, omkring 32 uger. Dette giver de kommende forældre tid til at forberede sig på den nye ankomst og sikrer, at barnet ikke bliver født for tidligt.

Hvem holder normalt baby shower?

Den person, der normalt holder et baby shower, er typisk en nær ven eller et familiemedlem til den vordende mor.

Åbner man gaver ved baby shower?

Det er ikke traditionelt at åbne gaver ved babyshowers, men det bliver mere og mere almindeligt. Hvis du beslutter dig for at åbne gaver, skal du sørge for at give dine gæster besked på forhånd, så de kan beslutte, om de vil medbringe en gave eller ej.

Skriv en kommentar