Badminton

Badminton er en sport, der spilles med et let, shuttlecock-lignende projektil og med to eller fire spillere, der bruger racketter. Spillet spilles på en rektangulær bane, der måler 20 x 44 fod, med et net spændt på midten. Spillerne scorer point ved at slå shuttlecocken over nettet og ind på modstanderens bane, og de kan vinde en kamp ved at score flest point.

Badminton er en hurtig og spændende sport, der kræver hurtige reflekser og god hånd-øje-koordination. Det er en populær sport i mange lande og spilles både på amatør- og professionelt niveau.

Hvorfor hedder det badminton??

Badmintonspillet er opkaldt efter Badminton House i Gloucestershire, som var hertugen af Beauforts forfædrenehjem. Badminton House var stedet for det første badmintonspil nogensinde, som blev spillet i 1873.

Hvordan scorer man badminton?

Badminton scores ved at tælle antallet af rallys. Et rally er en sekvens af slag med en shuttlecock frem og tilbage mellem de to modstandere. Den side, der vinder rallyet, får et point. Hvis den serverende side vinder rallyet, scorer de et point og får også lov til at serve igen. Hvis den modtagende side vinder rytmen, scorer de et point, og den serverende side får derefter lov til at serve. Den første side, der scorer 21 point, vinder spillet.

Hvad er 3 interessante fakta om badminton?

Badminton blev først spillet i det antikke Grækenland og senere i middelalderens England. Det er nu en olympisk sport.

Badminton spilles med en ketsjer og en shuttlecock. Shuttlecock er et projektil med fjer eller plastik, der slås frem og tilbage over et net.

Badminton er en meget konkurrencepræget sport, hvor der afholdes mange turneringer rundt om i verden.

I hvilket land er badminton opstået?

Badminton er en sport, der har sin oprindelse i Indien. Det er en racketsport, der spilles med en shuttlecock og to racketter. Spillet spilles på en bane, der er delt med et net. Spillet går ud på at slå shuttlecocken over nettet og ind på modstanderens bane. Den spiller, der rammer shuttlecocken over nettet og ind på modstanderens bane, vinder pointet. Den første spiller, der scorer 21 point, vinder spillet.

Skriv en kommentar