Bagage

Bagage er alle genstande, som passagerer medbringer på en rejse. Den kan enten bæres af passageren eller opbevares i flyets lastrum. Bagage omfatter også alle varer, som passagererne køber under rejsen, f.eks. toldfrie varer.

De vigtigste typer bagage er:

Håndbagage: Dette er al bagage, som passagerer medbringer i flykabinen. Der er begrænsninger for håndbagagens størrelse og vægt, og den skal kunne være plads i de overjordiske opbevaringsrum eller under sædet foran passageren.

Indchecket bagage: Det er al bagage, som passagerer skal tjekke ind i lufthavnen før deres flyvning. Der er normalt begrænsninger på størrelsen og vægten af indchecket bagage, og den opbevares i flyets lastrum.

Toldfrie varer: Det er varer, som passagerer har købt i toldfrie butikker i lufthavne. De opbevares normalt i flykabinen.

Der er også nogle genstande, som ikke betragtes som bagage, f.eks:

Genstande, som passageren medbringer til personligt brug under rejsen, f.eks. tøj, toiletartikler og bærbare computere.

genstande, som passageren medbringer til erhvervsmæssig brug, f.eks. værktøj eller musikinstrumenter.

Genstande, som passageren medbringer af sikkerhedshensyn, f.eks. redningsveste eller førstehjælpskasser.

Genstande, som luftfartsselskabet har brug for af hensyn til flyets eller passagerernes sikkerhed, f.eks. iltmasker eller def

Hvad er eksempler på bagage??

Bagage kan henvise til mange forskellige ting, men oftest bruges det til at beskrive den følelsesmæssige bagage, som folk bærer rundt på. Dette kan omfatte ting som tidligere traumer, forholdsproblemer eller andre typer følelsesmæssige problemer, som en person kæmper med. Bagage kan også henvise til fysiske ejendele, som bagage, men det er ikke så almindeligt.

Hvorfor kaldes det bagage??

Ordet bagage stammer fra det gamle franske ord bagage, der betyder “de tasker eller pakker, der bruges til at transportere varer eller personlige ejendele”.” Ordet henviste oprindeligt til en rejsendes bagage, men det er blevet brugt mere bredt til at henvise til alt, som nogen bærer med sig, især følelsesmæssigt.

Hvad er synonymet for baggage?

Der findes ikke ét ord, der er et perfekt synonym for “bagage”, men der er flere ord, der kommer tæt på. “Bagage” er måske det mest oplagte valg, da det specifikt henviser til de tasker, som folk bruger, når de rejser. “Ejendele” er en anden god mulighed, da det omfatter alt, hvad en person ejer, og ikke kun det, han/hun har med sig på rejsen. “Besiddelser” svarer til “ejendele”, men har en lidt mere negativ konnotation, da det antyder, at de ting, en person ejer, tynger vedkommende ned. “Byrde” er også et godt valg, da det antyder, at bagagen er noget, der er svært at bære.

Hvad er bagage i et forhold?

Bagage er de ting, som vi tager med os ind i et forhold, både gode og dårlige ting. Det omfatter vores tidligere erfaringer, vores bagage fra barndommen, vores frygt og usikkerhed og alle de ting, der gør os til den, vi er.

Nogle mennesker har meget bagage, mens andre har meget lidt bagage. Nogle gange er vores bagage synlig, mens den andre gange er gemt væk. Og mens det er relativt nemt at håndtere nogle stykker bagage, kan det andre gange være en rigtig kamp.

Bagage kan være en god eller dårlig ting, alt efter hvordan vi håndterer den. Hvis vi er i stand til at arbejde os igennem vores bagage og komme ud på den anden side, kan det gøre os stærkere og mere modstandsdygtige. Men hvis vi ikke er i stand til at håndtere det, kan det holde os tilbage og skabe problemer i vores forhold.

Skriv en kommentar