Bandolero

En bandolero er en type lovløs eller kriminel person, der typisk opererer i små bands eller bander. De er ofte involveret i røveri, tyveri og andre voldsforbrydelser. Bandoleros er typisk klædt i særpræget tøj og er ofte bevæbnet med knive, pistoler eller andre våben.

Hvem spillede bødlen i Bandolero?

Tømmermanden i Bandolero blev spillet af skuespilleren John Russell.

Hvor meget koster en bandolero??

Der findes ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da prisen på en bandolero kan variere afhængigt af en række faktorer, såsom de materialer, der er brugt til at fremstille den, det håndværk, der er involveret i dens konstruktion, og den forhandler, der sælger den. Som en generel vejledning kan du dog forvente at betale mellem 50 og 200 dollars for en bandolero.

Hvornår blev Bandolero filmet?

Bandolero blev filmet i 1968.

Hvem var kvinden i Bandolero?

Kvinden i Bandolero var Maria Consuelo Ceballos. Hun blev født i 1834 i Bandolero, Mexico. Hendes far var en velhavende godsejer og hendes mor var medlem af Criollo-aristokratiet. Hun blev uddannet i et kloster og giftede sig med en spanier, Don Manuel Diaz, som 16-årig.

Don Manuel Diaz var militærofficer, og parret levede et nomadeliv og fulgte hans udstationeringer rundt omkring i Mexico. De fik fire børn sammen. I 1866 blev Maria Consuelo Ceballos enke, da hendes mand blev dræbt i et slag under den franske intervention i Mexico.

Et par år senere mødte og giftede Maria Consuelo Ceballos sig med James Walker, en amerikansk forretningsmand. Parret flyttede til San Francisco, hvor James Walkers forretningsinteresser var baseret. De fik to børn sammen.

Maria Consuelo Ceballos Walker var en velhavende kvinde, men hun var også kendt for sit velgørenhedsarbejde. Hun var en stor bidragyder til San Francisco Orphanage og St. Vincent de Paul-selskabet. Hun var også med til at finansiere opførelsen af en ny fløj af City and County Hospital.

I 1881 døde James Walker pludselig, og Maria Consuelo Ceballos Walker blev for anden gang enke. Hun vendte tilbage til Mexico med sine børn og bosatte sig i byen Mexico.

Maria Consuelo Ceballos

Skriv en kommentar