Basic

Udtrykket “grundlæggende” kan referere til en række forskellige ting, men oftest bruges det til at beskrive noget, der er enkelt eller grundlæggende. Når noget er grundlæggende, er det ikke kompliceret eller indviklet – det er ligetil og let at forstå. Desuden er noget, der er grundlæggende, ofte vigtigt eller nødvendigt og tjener som grundlag for mere komplekse ting.

Med hensyn til udseende er noget, der er grundlæggende, normalt ikke pyntet eller udsmykket. Den er ikke prangende eller prangende, men snarere afdæmpet og underspillet. Dette er i overensstemmelse med begrebet om, at noget er enkelt og overskueligt.

Når udtrykket “basisk” bruges til at beskrive en person, bruges det ofte negativt, idet det antyder, at den pågældende person er uinteressant eller uoriginal. Denne brug ses oftest i udtrykkene “basic bitch” eller “basic bro.”

Hvad er eksempler på BASIC?

Der findes mange eksempler på BASIC-programmeringssprog. Nogle af de mere populære er bl.a:

-Microsoft QBASIC

-FreeBASIC

-BASICA

-DarkBASIC

-Bare BASIC

-Amos

-Chipmunk Basic

– Liberty BASIC

-PowerBASIC

-Sandt BASIC

Hvorfor betyder BASIC?

Akronymet BASIC står for “Beginner’s All-purpose Symbolic Instruction Code”. Det er et programmeringssprog, der blev udviklet i 1960’erne for at give folk en enklere måde at lære programmering på.

Hvad bruges BASIC til?

BASIC blev oprindeligt udviklet som et undervisningssprog i 1960’erne, og det er stadig populært til dette formål i dag. Det bruges også til at udvikle enkle programmer og spil.

Hvad skete der i slutningen af filmen BASIC?

I slutningen af filmen sidder Cole og Hart i en bil sammen. Cole kører, og Hart sidder på passagersædet. Hart fortæller Cole, at han vil sige op fra FBI og gå ind i privat praksis. Cole siger, at han vil sige op hos politiet og flytte til Californien. De to mænd giver hinanden hånden og går fra hinanden.

Skriv en kommentar