Big

Adjektivet “big” bruges til at beskrive noget, der er stort i størrelse. Noget, der er stort, anses ofte for at være imponerende eller betydningsfuldt på en eller anden måde.

Hvem lavede Big?

Der er ikke én person eller virksomhed, der kan tilskrives æren for at have opfundet eller skabt Big Mac. Sandwichen blev først introduceret af McDonald’s i 1968 og har siden da været en af kædens mest populære menupunkter. Den nøjagtige opskrift på Big Mac-saucen er en hemmelighed, men det menes, at den er en kombination af mayonnaise, sød pickle relish, gult løg, eddike, hvidløgspulver og paprika.

Hvad spiser Tom Hanks i Big?

I filmen “Big” ser man Tom Hanks’ karakter, Josh Baskin, spise en række forskellige fødevarer. Disse omfatter pizza, hamburgere, hotdogs, is og kage.

Hvor findes Zoltar-maskinen i slutningen af Big?

Zoltar-maskinen findes i legetøjsforretningen i slutningen af Big.

Er filmen Big passende for en 6-årig?

Filmen Big er klassificeret PG og har nogle scener, der kan være for intense eller skræmmende for yngre børn. Den har dog også en masse positive budskaber om at følge sine drømme og være sig selv, hvilket kan være gavnligt for en 6-årig. Hvis du mener, at dit barn kan klare de mere intense scener, kan filmen måske være passende for dem.

Skriv en kommentar