Bikini

En bikini er en badedragt i to dele, som typisk bæres af kvinder. Den består af en bh-lignende overdel og et par trusser, der dækker lysken og balderne.

Bikinier er normalt fremstillet af lette, elastiske materialer som lycra, nylon eller spandex. De fås i mange forskellige farver, mønstre og stilarter.

Udtrykket “bikini” blev første gang brugt i 1946, da den franske designer Jacques Heim præsenterede sin todelte badedragt ved et modeshow i Paris. Navnet er inspireret af Bikini-atollen, en gruppe øer i det sydlige Stillehav, hvor der blev foretaget atomvåbenforsøg i 1940’erne.

Bikinier blev populære i USA i 1960’erne, da berømtheder som Brigitte Bardot og Raquel Welch begyndte at bære dem offentligt. I dag bæres bikinier af kvinder i alle aldre og med alle kropstyper.

Hvad hedder en bikini til mænd?

Der findes ikke en mandlig bikini. Bikinier er en type badetøj til kvinder, der typisk består af to trekantede stykker stof, der dækker brysterne, og et tredje stykke stof, der dækker området under taljen. Der findes ikke tilsvarende beklædningsgenstande til mænd.

Hvad betyder bikini?

Bikini er en badedragt i to dele til kvinder. Den består typisk af en bh-top og en separat underdel, selv om der også findes et heldragter, der ligner en bikini. Udtrykket “bikini” menes at være blevet brugt første gang i 1946, opkaldt efter Bikini-atollen i Stillehavet, hvor der fandt atomvåbenforsøg sted.

Hvordan er bikini forskelligt fra bh?

Bikini og bh er begge typer undertøj, der bæres af kvinder. Bikini er en badedragt i to dele, der dækker kvindens bryster og lysken. BH er en underbeklædning, der dækker kvindens bryster og giver støtte. Begge beklædningsgenstande er fremstillet af forskellige materialer og tjener forskellige formål.

Hvad er brasiliansk bikini?

Den brasilianske bikini er en type badetøj, der er designet til at være meget afslørende. Den er typisk lavet af et tyndt materiale, der er spændt meget stramt, og den har ofte en lav halsudskæring og en tanga-agtig ryg. Den brasilianske bikini er en af de mest populære former for badetøj blandt kvinder i alle aldre, og den er blevet mere og mere populær i de senere år.

Skriv en kommentar