Bobbin Case

En spolekasse er en lille, cylindrisk beholder, der indeholder en trådspole, og som anvendes i symaskiner. Spolehuset passer ind i symaskinens spolehus og regulerer spændingen af tråden, når den rulles af fra spolen. Spolehuset har også et lille hul i siden, hvorigennem tråden føres op til nålen.

Er alle spolehuse ens?

Spolehylstre findes i mange forskellige størrelser og former, men de tjener alle samme formål: at holde spolen og lade den dreje frit. Nogle spoleetuier er beregnet til bestemte symaskiner, mens andre er universelle. Spoleetuier findes også i forskellige materialer, f.eks. plast eller metal.

Hvad bruges en spole og en spolekasse til?

En spole er en lille spole, der bruges til at holde tråd eller andet materiale, der bruges i syning, vævning og andet håndværk. En spolekasse er et hus til en spole, der hjælper med at holde tråden på plads og forhindrer, at den bliver viklet sammen.

Kan man sy uden spolekasse??

Nej, man kan ikke sy uden en spolekasse. Spolehuset holder spolen på plads og sikrer, at tråden er spundet korrekt op.

Er symaskine spolehuse universelle?

Der er ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da der findes mange forskellige symaskiner på markedet, som hver især har deres egne unikke specifikationer. Generelt er de fleste spoleetuier til symaskiner dog ikke universelle og skal være specifikke for maskinens mærke og model.

Skriv en kommentar