Bochinche

Bochinche er et udtryk, der på spansk bruges til at referere til sladder, sladder eller rygter. Det kan også bruges til at beskrive en person, der er kendt for at sprede sladder. Bochinche anses ofte for at være negativt, da det kan bruges til at sprede rygter og skade folks omdømme.

Hvad betyder drama på spansk?

Drama kan betyde nogle forskellige ting på spansk. Det kan henvise til et skuespil eller en film, eller det kan beskrive en situation, der er fuld af følelser eller konflikt. Det kan også bruges som navneord til at beskrive en person, der er overdrevent dramatisk eller følelsesladet.

Hvad er engelsk for Chismosa?

Chismosa er et spansk ord, som groft oversat kan betyde “sladrehank” eller “snakkesalig person”. Selv om der ikke findes nogen direkte engelsk oversættelse af ordet, bruges det typisk til at beskrive en person, der taler meget eller spreder sladder.

Hvordan staver man til Bochinche?

Den korrekte stavemåde for ordet bochinche er med et “e” til sidst.

Hvad betyder Mananas på spansk?

På spansk kan “manana” betyde enten “i morgen” eller “senere”. Når det bruges til at betyde “i morgen”, bruges det typisk til at beskrive planer for den nærmeste fremtid. Hvis nogen f.eks. siger “Jeg skal i butikken i morgen”, vil de sandsynligvis sige “Voy a la tienda mañana”. Når det bruges til at betyde “senere”, bruges det typisk i forbindelse med tid i almindelighed. Hvis man f.eks. bliver spurgt, hvornår man vil gøre noget, og man ikke vil gøre det med det samme, siger man måske “Lo haré mañana” (jeg gør det senere).

Skriv en kommentar