Bonsai

Bonsai er en japansk kunstform, hvor man bruger træer, der dyrkes i beholdere. Disse træer dyrkes for at forblive små og for at efterligne formen og stilen af træer i fuld størrelse. Bonsai kan skabes af næsten alle flerårige træ- og buskarter med træstængler, og bonsai dyrkes også i andre lande uden for Japan.

Hvad er det særlige ved bonsai??

Bonsai er specielle, fordi de er levende kunstværker, som man kan have glæde af i mange år. De er også specielle, fordi de kræver en masse pleje og opmærksomhed. Bonsai er sarte planter og skal vandes, gødes og beskæres regelmæssigt.

Er bonsai en god indendørs plante?

Bonsai er en god indendørs plante, fordi den er nem at passe og ikke kræver meget plads. Bonsai kan også være med til at rense luften i dit hjem.

Er bonsai træer svære at passe?

Bonsai er ikke svære at passe, når man først forstår deres grundlæggende behov, og hvordan man opfylder dem. Som alle planter har de brug for sollys, vand og næringsstoffer, og de kræver lidt mere opmærksomhed og pleje end de fleste stueplanter. Men med lidt tålmodighed og øvelse kan du nemt lære at passe et bonsai-træ.

Er bonsai held og lykke?

Der er ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da det afhænger af personlige holdninger og meninger. Nogle mennesker tror måske, at bonsai bringer held, fordi de ses som symboler på fred, harmoni og balance. Andre tror måske ikke på, at bonsai bringer held, men kan stadig nyde at have dem som dekorative stykker i deres hjem. I sidste ende er det op til den enkelte at afgøre, om han/hun mener, at bonsai bringer held eller ej.

Skriv en kommentar