Botanisk have

En botanisk have er en have, der indeholder en samling af planter, som er organiseret og vedligeholdt til videnskabelige og uddannelsesmæssige formål. Planterne i en botanisk have er typisk mærket med deres videnskabelige navne, og haverne kan også indeholde undervisningsudstillinger om planterne og deres anvendelse. Botaniske haver er normalt åbne for offentligheden, og de kan også tilbyde uddannelsesprogrammer eller arrangementer om havebrug eller plantevidenskab.

Hvilken er den berømte botaniske have i verden?

Der findes mange berømte botaniske haver i verden, men nogle af de mest kendte er Royal Botanic Gardens i Kew i London, New York Botanical Garden, Huntington Library, Art Collections and Botanical Gardens i San Marino i Californien og Botanisk Have ved Københavns Universitet.

Er den botaniske have i St Louis gratis?

Nej, den botaniske have i St Louis er ikke gratis. Adgang koster 12 USD for voksne, 10 USD for seniorer (62+) og 8 USD for børn (3-12 år).

Hvad er botaniske haver berømte for?

Botaniske haver er berømte for deres samlinger af plantearter og for deres rolle i plantebevaring. Mange botaniske haver har omfattende herbarier og botaniske biblioteker, og de kan også udføre forskning i plantebevaring og økologi.

Hvilke slags planter findes i en botanisk have??

En botanisk have er en samling af levende planter, der vedligeholdes til videnskabelige og uddannelsesmæssige formål. Disse haver er normalt placeret i parker eller offentlige områder og kan indeholde en række forskellige planter, herunder træer, buske, blomster og urter.

Skriv en kommentar