Bravo

Bravo er et udtryk, der bruges til at beskrive noget, der er meget godt, fantastisk eller fremragende. Det kan bruges som en selvstændig udråbstone eller som en del af en længere sætning som “bravo zulu” eller “bravo sierra”.

Er Bravo gratis på Peacock?

Nej, Bravo er ikke gratis på Peacock. Peacock er en streamingtjeneste, der tilbyder en række tv-serier og film for et månedligt abonnementsgebyr. Bravo er en premium-kanal, som kan tilføjes til dit Peacock-abonnement mod et ekstra månedligt gebyr.

Har Hulu Bravo?

Hulu tilbyder i øjeblikket ikke Bravo som en kanalmulighed. Du kan dog se Bravo-indhold on demand via Hulu-appen.

Hvad er Bravo kendt for?

Bravo er kendt for at være det første kabelnetværk i USA, der fokuserede på programmer rettet mod det lesbiske, bøsser, biseksuelle og transseksuelle (LGBT) samfund. Kanalens programlægning omfatter en blanding af originale programmer, købte programmer og film.

Hvor kan jeg se Bravo online?

Bravo er et amerikansk kabel- og satellit-tv-netværk, der ejes af NBC Universal, og som blev lanceret i december 1980.

Netværket sender primært realityprogrammer rettet mod kvinder i målgruppen 18-34 år, hvoraf en stor del er produceret af NBCUniversal.

Bravo kan ses online via en række streamingtjenester, herunder Sling TV, DIRECTV NOW og fuboTV. Derudover kan mange af Bravo’s shows streames på Hulu.

Skriv en kommentar