Brood

Et kuld er en gruppe af afkom eller unge dyr, der passes sammen. Udtrykket kan henvise til afkommet af fugle, insekter eller andre dyr. Et kyllingekuld er f.eks. en gruppe kyllinger, der bliver opfostret sammen. Insekter, der lægger æg i store grupper, får ofte også deres unger til at klække sammen, så de danner et kuld.

Når det bruges om mennesker, er et yngel typisk en gruppe af søskende. Det kan også bruges mere generelt til at henvise til en gruppe unge mennesker, især en gruppe, der opfattes som besværlig eller ustyrlig.

Hvad er synonymet for brod?

Ordet “ruge” kan have nogle få forskellige synonymer, afhængigt af den sammenhæng, hvori det bruges. Nogle almindelige synonymer for “gruble” omfatter “gruble over”, “ærgre sig over”, “bekymre sig om” og “gruble over”.”

Er brooding en følelse?

Ja, at gruble er en følelse. Det er en følelse af dyb eftertanke eller bekymring.

Hvad er et eksempel på en yngel?

Et yngel er en gruppe af unge dyr, der er beslægtede og ofte lever sammen. Et godt eksempel på et kuld er et kuld hvalpe eller kattekillinger.

Hvad betyder det at gruble over nogen??

Når man grubler over nogen, kan man ikke holde op med at tænke på dem. Man tænker altid på dem, og man kan ikke lade være med at spekulere på, hvad de laver, hvad de tænker, og hvordan de har det. Det er et tvangstanke-mønster, som det kan være svært at bryde ud af.

Skriv en kommentar