Bully

En tyran er en person, der sædvanligvis søger at kontrollere, intimidere eller skade andre. Mobbere går typisk efter dem, der er svagere eller mere sårbare end dem selv, og de kan bruge fysisk vold, trusler eller verbale overgreb for at nå deres mål. Mobbere opererer ofte i grupper, og de kan være rettet mod individuelle ofre eller hele grupper af mennesker.

Karakteristika for mobbere omfatter et behov for magt og kontrol, mangel på empati, en tendens til at være aggressiv og konfronterende og en tilbøjelighed til at være voldelig. Mobbere kan også have en fortid, hvor de selv er blevet mobbet. Selv om mobning kan forekomme i alle aldre, er det mest almindeligt blandt børn og unge.

Hvorfor tyranniserer du mig betydning?

Der kan være en række grunde til, at nogen mobber dig. De tror måske, at du er svagere end dem og vil føle sig stærke ved at nedgøre dig. De er måske jaloux på dig og vil have dig til at få dig til at føle dig dårligt tilpas. De kan simpelthen nyde at få andre mennesker til at føle sig dårligt tilpas.

Uanset årsagen er det vigtigt at huske, at det ikke er din skyld, og at du ikke fortjener at blive behandlet på denne måde. Hvis du bliver mobbet, er det vigtigt at fortælle det til nogen, så de kan hjælpe dig med at stoppe det.

Er bully the movie en sand historie?

Det korte svar er nej, “Bully” er ikke en sand historie. Den er dog baseret på virkelige begivenheder.

Filmen er baseret på bogen fra 2001, Bully: A True Story of High School Revenge, af Jim Schutze. Bogen fortæller om de begivenheder, der førte til skyderiet i 1998 på Heath High School i West Paducah, Kentucky, hvor tre elever blev dræbt og fem andre såret.

Mens bogen er et non-fiktionelt værk, er filmen det ikke. Filmens instruktør, Lee Hirsch, har sagt, at han har taget kunstnerisk frihed i skildringen af begivenhederne op til skyderiet samt eftervirkningerne heraf.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige ændringer omfatter tilføjelsen af en fiktiv karakter, Alex (spillet af Brady Corbet), som er baseret på den virkelige skytte, Michael Carneal. I filmen vises Alex som et offer for mobning, hvilket ikke er noget, der er blevet bekræftet af nogen beretninger fra det virkelige liv.

En anden ændring er tilføjelsen af en underhistorie, der involverer karakteren Tyler (spillet af Jacob Wysocki), som er baseret på det virkelige offer, Josh McLaughlin. I filmen vises Tyler at overveje selvmord, hvilket McLaughlin har nægtet, at det nogensinde er sket.

Selv om filmen ikke er en sand historie, er den baseret på virkelige begivenheder, og Hirsch har sagt, at

Hvad er historien om bølle?

Bully er et videospil, der blev udgivet i 2006. Det er udviklet af Rockstar Games og udgivet af Take-Two Interactive. Spillet foregår i den fiktive by Bullworth Academy og følger historien om Jimmy Hopkins, en elev, der er blevet sendt til skolen efter at være blevet bortvist fra flere andre skoler. Jimmy skal navigere i skolens sociale hierarki og håndtere mobning, kliker og andre problemer. Spillet blev godt modtaget af kritikerne og vandt flere priser.

Hvorfor kalder man det mobning?

Udtrykket “mobber” stammer sandsynligvis fra det nederlandske ord “boel”, der betyder “elsker” eller “kæreste”.” Det er muligt, at ordet oprindeligt blev brugt som et kærligt udtryk, men at det efterhånden blev brugt som et udtryk for en person, der opførte sig aggressivt eller mobbeagtigt.

Skriv en kommentar