Bum

En bums er en person, der ikke har et fast arbejde eller hjem og ofte lever på gaden. De kan tigge om penge eller mad og sover nogle gange på offentlige steder. Bumser er ofte beskidte og kan lugte dårligt.

Hvad er bum i Amerika?

I Amerika bruges udtrykket “bum” oftest om en hjemløs person. hjemløse mennesker bliver ofte omtalt som “bums”, fordi de typisk er arbejdsløse og ikke har noget sted at bo. Udtrykket kan dog også bruges til at henvise til enhver, der anses for at være doven eller værdiløs.

Hvad betyder bum i Storbritannien?

I Storbritannien bruges ordet “bum” oftest om en persons bagdel eller balder. Det kan også bruges som et udtryk for hengivenhed, som i “min lille bums”.”

Er bum et uhøfligt ord?

Der findes ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da det er subjektivt og varierer fra person til person. Nogle mennesker kan anse ordet “bum” for at være uhøfligt eller fornærmende, mens andre måske ikke har noget problem med det. Det er generelt bedst at undgå at bruge sprog, der kan opfattes som stødende eller respektløst, især i formelle eller professionelle sammenhænge.

Hvad er bum i kropsdel?

Bum er et slangord for bagdelen. Det bruges også til at beskrive en person, der er doven eller arbejdsløs.

Skriv en kommentar