Burrito

En burrito er en type mexicansk mad, der typisk består af en tortilla af hvedemel, der er viklet eller foldet omkring et velsmagende fyld. De mest almindelige fyld omfatter bønner, ris, kød og ost. Andre almindelige ingredienser er salsa, creme fraiche og guacamole.

Hvad passer godt i en burrito?

Der er mange ingredienser, der kan indgå i en burrito, men nogle af de mest almindelige er ris, bønner, kød, ost, salsa og creme fraiche. De specifikke ingredienser, som du vælger, afhænger af dine personlige præferencer.

Hvad består en burrito af?

En burrito er en type mexicansk mad, der typisk består af en tortilla af hvedemel, som er viklet rundt om et fyld af kød, bønner, ris og grøntsager.

Er burritos egentlig mexicanske??

Nej, burritos er faktisk ikke mexicanske. De er en type mexicansk mad, men de er ikke den eneste type mexicansk mad. Burritos stammer oprindeligt fra Mexico, men de er også blevet populære i mange andre lande.

Hvad betyder burrito bogstaveligt talt?

En burrito er en type mexicansk mad, der består af en meltortilla, som er viklet om forskellige fyld, f.eks. ris, bønner, kød og ost. Ordet burrito betyder bogstaveligt talt “lille æsel” på spansk og menes at være opkaldt efter den måde, hvorpå maden oprindeligt blev tilberedt, idet fyldet blev pakket ind i en tortilla og derefter båret på ryggen af et æsel.

Skriv en kommentar