Bust

En buste er en skulpturel eller malet fremstilling af en persons hoved og øvre brystkasse, som nogle gange også bruges til at henvise til en persons hele torso. Udtrykket kan også henvise til en persons fysiske proportioner, især med hensyn til højde og bredde.

Hvorfor hedder det bust?

Udtrykket “bust” er sandsynligvis afledt af verbet “bustle”, der betyder at bevæge sig energisk rundt eller at have travlt. I 1800-tallet blev “travlhed” ofte brugt til at beskrive den travle aktivitet i en by eller travlhed i en persons liv. Med tiden kom ordet til at blive brugt mere specifikt til at beskrive den livlige og ofte overfyldte atmosfære i en bar eller natklub.

Hvad betyder buste i et forhold?

Når et forhold er “bust”, betyder det, at det er slut. Dette sker normalt, når to mennesker slår op, men det kan også ske, når to mennesker simpelthen holder op med at tale sammen. Hvis et par har været “busting” i et stykke tid, kan det betyde, at de er på nippet til at gå fra hinanden.

Can you bust me betydning?

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da betydningen af “bust me” varierer alt efter den sammenhæng, hvori det bruges. Nogle mulige fortolkninger af udtrykket kunne dog omfatte:

-At bede nogen om at anholde eller tilbageholde en selv, normalt som følge af at have begået en forbrydelse

-At anmode en person om at give en information eller detaljer om noget

-At bede nogen om at gøre noget eller hjælpe en på en eller anden måde

-Udtryk for frustration eller vrede over nogen eller noget

Hvad er bust body?

Bust body er et udtryk, der bruges til at beskrive en kvindes kropsform. Den er kendetegnet ved en stor barm, en lille talje og brede hofter. Denne kropstype anses ofte for at være den ideelle kvindelige kropstype.

Skriv en kommentar