Bustle

En buste er en type tøj, der blev båret af kvinder i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. Bustle er en ramme eller pude, der bæres omkring hofterne og går til kjolens ryg. Bustagen var med til at skabe illusionen af en større, mere kurvet bagdel. Busten var normalt lavet af stof, men kunne også være lavet af hvalben eller andre materialer.

Hvorfor kom busten på mode??

Bustle var et modetilbehør, der var populært i slutningen af 1800-tallet. Det blev brugt til at skabe illusionen af et fyldigere og rundere skørt. Busten var normalt lavet af et stift materiale, f.eks. hestehår, og var fastgjort på kjolens ryg. Det kan justeres for at skabe forskellige looks, afhængigt af den ønskede effekt.

Hvem bar en buste?

I slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet gik kvinder i Europa og Nordamerika med buster. En buste er en type undertøj, der er med til at forme ryggen på en kvindes kjole. Bustel var normalt lavet af hestehår eller et andet stift materiale, og den blev fastgjort på kjolens ryg. Bustel var med til at skabe illusionen af en mere kurvet figur, og den blev ofte brugt til at fremhæve kjolens bagdel.

Hvad er et eksempel på travlhed?

En buste er en type tøj, som kvinder bar i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. Det er en ramme eller en polstring, der bæres under kjolen for at give udseendet af en fyldigere, rundere form.

Hvad er synonymet for travlhed?

Det mest almindelige synonym for “buste” er “aktivitet.” Andre ord, der kan bruges i stedet for dette ord, er bl.a. “tumult”, “larm”, “tumult”, “tumult” og “tumult”.”

Skriv en kommentar