Captious

Udtrykket “kaptajn” kan bruges til at beskrive en person, der altid finder fejl eller som er overdrevent kritisk. Denne person kan påpege mindre fejl eller lave bjerge ud af muldvarpeskud for at få andre til at se dårlige ud. Derudover kan en kaptajnlig person være hurtig til at tage anstød og kan være overdrevent følsom.

Hvad er en kræsne person?

En kræsne person er en person, der er meget kræsen eller kræsen med noget. De kan være kræsen med deres mad, deres tøj, deres udseende eller noget andet. Persnickety personer kan være svære at gøre tilfredse, og de kan virke som om de altid brokker sig.

Hvad er synonym for captious?

Ordet “captious” kan defineres som “fejlfindende” eller “overdrevent kritisk.” Med andre ord er en kaptajnig person en person, der er hurtig til at finde fejl hos andre eller i en situation.

Hvad er ordet capacious betyder?

Ordet capacious betyder “stor i kapacitet.” Det bruges ofte til at beskrive ting som f.eks. beholdere (e.g. en rummelig kuffert) eller rum (f.eks.g. et rummeligt rum).

Hvordan bruger du ordet fangevogter??

Ordet fangeagtig kan bruges til at beskrive en person, der er overdrevent kritisk eller fejlfindende. Du kan f.eks. sige, at din chef er en fængende person, som altid finder noget at klage over.

Skriv en kommentar