Carrier

En transportør er en enhed, der transporterer varer eller passagerer på vegne af en anden person eller virksomhed. Transportvirksomheder kan være enten offentlige eller private, og de kan operere ved hjælp af forskellige transportformer som f.eks. skibe, tog, busser, biler eller fly.

Er Carrier AC et godt mærke?

Der er ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da alle har forskellige holdninger til, hvad der udgør et “godt” brand. Carrier anses dog generelt for at være et AC-mærke af høj kvalitet, og mange husejere er tilfredse med deres Carrier-enheder.

Hvad laver virksomheden Carrier??

Carrier er en virksomhed, der har specialiseret sig i fremstilling og distribution af varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC). Carrier leverer også tjenester til vedligeholdelse og reparation af HVAC-systemer.

Hvem ejer carrier nu??

Verizon Communications Inc. (NYSE: VZ) (Nasdaq: VZ), med hovedkontor i New York City, er en global leder inden for levering af bredbånd og andre trådløse og trådløse kommunikationstjenester til forbrugere, virksomheder, offentlige myndigheder og engroskunder. Verizon Wireless driver USA’s mest pålidelige trådløse netværk med mere end 107 millioner samlede forbindelser i hele landet. Verizon tilbyder også konvergerede kommunikations-, informations- og underholdningstjenester via USA’s mest avancerede fiberoptiske netværk og leverer integrerede forretningsløsninger til kunder i mere end 150 lande, herunder alle Fortune 500-virksomhederne. Verizon er en Dow 30-virksomhed, der beskæftiger en mangfoldig arbejdsstyrke på næsten 196.000 personer og sidste år genererede en konsolideret omsætning på 106 $.6 milliarder. For yderligere oplysninger, se www.verizon.com.

Verizon Communications Inc. overtog aktiemajoriteten i Verizon Wireless fra Vodafone i januar 2014.

Hvordan kontakter jeg min transportør??

Der er et par forskellige måder, hvorpå du kan kontakte din operatør. Den første måde er at ringe direkte til dem. Den anden måde er at sende dem en e-mail. Den tredje måde er at bruge deres online chat-funktion.

Skriv en kommentar