Caterpillar

En larve er en larve af en sommerfugl eller et møl. De fleste larver er planteædere, hvilket betyder, at de lever af planter. Larver har typisk en cylinderformet krop med seks ben på de tre første segmenter af kroppen og yderligere ben på bagkroppen. De har også et par antenner og tyggende munddele. Når larver vokser, smider de deres hud flere gange. Når de er fuldt udvoksede, går de ind i puppestadiet i deres livscyklus.

Hvad er produkterne af Caterpillar?

Caterpillar fremstiller entreprenørmaskiner, motorer og finansielle produkter.

Caterpillar’s entreprenørmaskiner omfatter gravemaskiner, hjullæssere, gravemaskiner, rendegravere, traktorer med sporvogntype og skid steer-læssere.

Caterpillar’s motorer omfatter diesel- og naturgasmotorer til brug på landeveje samt diesel- og gasmotorer til brug uden for landeveje.

Caterpillar’s finansielle produkter omfatter finansierings- og leasingmuligheder for både nyt og brugt Caterpillar-materiel samt forsikringsprodukter.

Er en larve et dyr??

Ja, en larve er et dyr. Den tilhører stammearten Arthropoda, som omfatter alle dyr, der har leddelte ben, såsom insekter, edderkopper og krabber.

Hvorfor hedder det larve??

Ordet “caterpillar” kommer af det latinske ord “cattus”, der betyder “kat”, og det græske ord “pelte”, der betyder “skjold”. Ordet “caterpillar” optrådte første gang på engelsk i slutningen af det 14. århundrede. Ordet “katarsis” menes at være afledt af det latinske ord “cattus”, der betyder “kat”, og det græske ord “pelte”, der betyder “skjold”. Larver har fået dette navn på grund af deres lighed med en kats pels.

Har larver 12 øjne??

Nej, larver har ikke 12 øjne. De har seks par øjne, der er anbragt i to rækker på hver side af hovedet. De har dog også to simple øjne (ocelli), der er placeret midt på hovedet mellem hovedøjnene. Så selv om de ikke har 12 øjne, har de i alt otte øjne.

Skriv en kommentar