Celenterados

Celenterados er en stor gruppe af havdyr, der omfatter koraller, hydroider, anemoner og vandmænd. Denne gruppe er kendetegnet ved sin radiale symmetri og sin cnidarian organisation. Celenteradoerne adskiller sig yderligere ved at besidde stikkende celler (cnidocytter), der både bruges til at fange og forsvare byttet.

¿Qué es celenterados concepto?

Celenterados es un término que se refiere a los animales que tienen células nerviosas y, por lo tanto, son capaces de responder a estímulos. Los animales celenterados incluyen a los cnidarios, como las medusas y los corales, y a los equinodermos, como las estrellas de mar. Los celenterados son un grupo de animales invertebrados que se caracterizan por su capacidad de responder a estímulos externos.

¿Cuántos tipos de celenterados hay?

Der findes mange forskellige typer af nidannere, herunder hydrozoer, vandmænd, vandmænd, anemoner og koraller.

¿Cuál es el verdadero nombre de medusa?

Ifølge den græske mytologi var Medusa et uhyre med et kvindehoved og en slangekrop. Hendes hår var lavet af levende, giftige slanger, og enhver, der kiggede på hende, ville blive til sten.

¿Qué características tienen los animales celenterados?

Celenterater er en dyretype, der omfatter både vandmænd og koraller. De er kendetegnet ved deres radiale symmetri, hvilket betyder, at de har en krop, der er symmetrisk omkring et centralt punkt. De har også et tyndt lag væv, der dækker deres krop, og de mangler et skelet eller en anden indre støttestruktur. I stedet har de et vandfyldt hulrum inde i kroppen, som hjælper dem med at flyde og bevæge sig gennem vandet. Sellerier er også udstyret med tentakler, som de bruger til at fange bytte.

Skriv en kommentar