Gratifikation

Gratifikation er en følelse af glæde eller tilfredshed. Den er ofte ledsaget af en følelse af lettelse eller lindring af spændinger eller stress. Gratifikationen er ofte umiddelbar, men kan også være forsinket.

Hvad er et eksempel på gratifikation?

Gratifikation er den handling at få glæde af noget. Et eksempel på tilfredsstillelse er, når en person får massage og føler, at spændingerne i kroppen smelter væk.

Er tilfredsstillelse en følelse?

Nej, tilfredsstillelse er ikke en følelse. Følelser er mentale tilstande, der er forbundet med fysiologiske ændringer. Gratifikation er på den anden side en behagelig reaktion på en stimulus. Den er ikke ledsaget af nogen ændringer i kropslige tilstande.

Hvad er ord for tilfredsstillelse?

Der findes mange ord for tilfredsstillelse, herunder fornøjelse, nydelse, tilfredshed, glæde og tilfredsstillelse.

Hvad er personlig tilfredsstillelse??

Personlig tilfredsstillelse er den følelse af tilfredshed eller glæde, der opstår, når man når et mål eller fuldfører en opgave. Det kan være en lille, dagligdags ting som at afslutte et projekt på arbejdet eller en stor bedrift som at tabe sig eller opnå en forfremmelse. Uanset hvad der er tilfældet, er personlig tilfredsstillelse en positiv følelse, der kommer indefra.

Skriv en kommentar