Guara

Guara er en type af brasiliansk voksehornsfugl, en lille passérfugl. Den voksne han har rødt hoved, bryst og mave med sort ryg, vinger og hale. Hunnen ligner den, men har et brunligt hoved og bryst. Begge køn har en hvid vingebar. Guaraen findes i åbne levesteder i det østlige Brasilien. Den lever af insekter og frø.

Skal gaura klippes tilbage?

Gaura, også kendt som bi-blomst, er en flerårig urteagtig plante, der producerer fine hvide blomster. Planten er hjemmehørende i Nordamerika og trives i fuld sol til halvskygge. Gaura er en vedligeholdelsesvenlig plante, der ikke kræver meget beskæring. Men hvis planten bliver for langbenet eller vokser for meget, kan den klippes tilbage for at fremme ny vækst.

Er gaura en etårig eller flerårig?

Gaura er en flerårig plante, hvilket betyder, at den vil leve i mere end to år. Det er dog ikke en særlig langlivet plante, og den lever typisk kun i tre til fem år.

Kommer gaura tilbage hvert år??

Ja, gaura kommer tilbage hvert år. Det er en flerårig plante, hvilket betyder, at den lever i mere end to år.

Spredes gauraplanter??

Gaura-planter formeres hovedsageligt ved frø, men de kan også formeres ved deling. De spredes via frø, men deling er den bedste måde at kontrollere deres spredning på.

Skriv en kommentar