Gudfader

En gudfar er en mandlig gudforælder i en kristen dåb. I nogle trosretninger er han ansvarlig for at præsentere barnet ved døbefonten og for at sikre, at barnet opdrages i den kristne tro. I andre trossamfund er gudfaderen blot et vidne til dåben.

Hvorfor er Godfather klassificeret R?

The Godfather er klassificeret R af flere grunde.

1. Det er en meget voldelig film med mange scener med skyderier og drab.

2. Den har også et vist seksuelt indhold, bl.a. en scene, hvor en af hovedpersonerne går i seng med en prostitueret.

3. Der er også en del stærkt sprog i hele filmen.

Hvad er den berømte replik fra The Godfather??

“Jeg vil give ham et tilbud, som han ikke kan afslå.”

Hvorfor er The Godfather så vigtig?

The Godfather er en af de vigtigste film i amerikansk film. Det er en klassisk gangsterfilm, der følger Corleone-familien, en af de mest magtfulde forbryderfamilier i Amerika. Filmen er fuld af vold, forræderi og familiedrama. The Godfather anses for at være en af de største film nogensinde, og den har haft en enorm indflydelse på den amerikanske kultur.

Hvem takkede nej til rollen som gudfar?

Al Pacino var det første valg til at spille Michael Corleone i The Godfather, men han takkede nej, fordi han ikke ønskede at blive typecastet som gangster. Robert De Niro blev dengang castet til rollen, men efter et møde med instruktør Francis Ford Coppola besluttede han, at han ikke var den rette til rollen og anbefalede sin ven Al Pacino til rollen. Pacino gik endelig med til at spille Michael Corleone og leverede en af filmhistoriens største præstationer.

Skriv en kommentar