Gulsæk

En æggeblomme er en gulfarvet, kugleformet ægcelle, der produceres af en fugl eller et krybdyr. Den indeholder alle de næringsstoffer og den energi, der er nødvendig for at støtte embryonets udvikling. Æggeblommen er omgivet af æggehviden, som består af æggehvide og andre proteiner. Æggeblommen er fastgjort til æggeskallen med chalaza.

Hvad er forskellen mellem æggeblomme og æggeblomme??

Ordet “æggeblomme” bruges til at betegne den gule del af et æg. Ordet “åg” bruges til at betegne en anordning, der bruges til at samle to dyr, normalt for at få dem til at trække et køretøj.

Hvad er æggeblommen lavet af?

Æggeblommen er den gullige-orange del af ægget, som indeholder størstedelen af æggets fedt og protein. Æggeblommen indeholder også alle ægets A- og E-vitamin.

Hvorfor kaldes den for æggeblomme?

Æggeblommen er den gule, kugleformede del af ægget, som indeholder størstedelen af æggets næringsstoffer. Ordet “yolk” stammer fra det gamle engelske ord geloc, som betyder “gul”.”

Hvad er æggeblommen i et æg?

Æggeblommen i et æg er en gullig, kugleformet del af ægget, som indeholder det meste af æggets fedt og protein. Æggeblommen indeholder også æggets gule pigment, som er ansvarlig for æggets karakteristiske farve. Æggeblommen er omgivet af æggehviden, som for det meste består af vand.

Skriv en kommentar