Her

Ordet “her” kan bruges som adverbium, pronomen eller adjektiv. Når det bruges som adverbium, betyder det typisk “på dette sted” eller “i denne situation”.” Du kan f.eks. sige “Jeg er her for at hjælpe dig” eller “Lad os starte mødet her.” Som pronomen henviser “her” typisk til det sted, hvor den talende befinder sig. Du kan f.eks. sige “Jeg er her” eller “Er der nogen her?” Som adjektiv kan “her” bruges til at beskrive noget, der er i nærheden, eller til at fremhæve noget. Du kan f.eks. sige “maden er lige her” eller “jeg er her for at hjælpe dig.”

Hvordan bruger du her app?

Here-appen er en gratis app, der giver dig mulighed for at se din aktuelle placering på et kort samt søge efter bestemte steder og få vejvisning til dem. For at bruge Here-appen skal du blot åbne den og give den adgang til din aktuelle placering. Du kan derefter bruge søgelinjen til at finde det sted, du vil have vejvisning til, eller bruge kortet til at udforske dine omgivelser.

Er appen Here gratis?

Ja, appen Here er gratis at downloade og bruge. Du skal dog muligvis købe et abonnement på Here Maps for at kunne bruge alle appens funktioner.

Har HERE Maps gadebillede?

HERE Maps har gadevisning, men den er ikke så omfattende som Google Maps’ gadevisning. HERE Maps’ gadebillede dækker dog større byområder i USA, Europa og Japan.

Hvilken slags virksomhed er HERE?

HERE er en virksomhed, der leverer kortlægnings- og navigationstjenester. Virksomheden tilbyder en række tjenester, herunder kort til navigation, trafikinformation og lokaliseringsbaserede tjenester. HERE leverer også data til bil-, mobil- og webapplikationer.

Skriv en kommentar