Sorna

Sorna er en type traditionelt koreansk musikinstrument, der minder om en fløjte. Den er lavet af bambus og har en karakteristisk, høj lyd.

Hvad er Sorna i PA?

Sorna er en bydel i Pennsylvania. Den ligger i Bucks County og har et indbyggertal på 1.096 ved folketællingen i 2010. Byen blev indlemmet i 1874.

Hvor mange stater er Sorna-kompatible?

Svaret på dette spørgsmål er kompliceret og afhænger af en række faktorer. Lige nu er der i alt 43 stater, der opfylder Sorna-kravene. Dette tal kan dog svinge, da stater kan ændre deres love eller bestemmelser.

Hvad er en Sorna-overtrædelse i Alabama?

En Sorna-overtrædelse i Alabama er enhver manglende overholdelse af statens lov om registrering og anmeldelse af seksualforbrydere (Sex Offender Registration and Notification Act). Dette omfatter manglende registrering som sexforbryder, manglende ajourføring af registreringsoplysninger eller manglende overholdelse af andre krav i loven. En Sorna-overtrædelse er en forbrydelse, og straffen kan omfatte op til 10 års fængsel.

Er Sorna forfatningsstridig??

Svaret på dette spørgsmål er kompliceret og afhænger af en række faktorer. Sorna, eller Sex Offender Registration and Notification Act, er blevet anfægtet ved en række lejligheder med varierende resultater.

Generelt har Højesteret bekræftet Sorna’s forfatningsmæssighed, idet den har fundet, at det er en gyldig udøvelse af regeringens magt til at beskytte offentligheden. Nogle lavere domstole har imidlertid afvist dele af Sorna som værende forfatningsstridige, og spørgsmålet er stadig genstand for retstvister.

Der findes ikke noget endeligt svar på spørgsmålet om, hvorvidt Sorna er forfatningsmæssigt forsvarligt. Højesterets opretholdelse af loven tyder dog på, at den sandsynligvis er forfatningsmæssig, selv om der kan være nogle forfatningsmæssige udfordringer i forbindelse med specifikke dele af loven.

Skriv en kommentar