Speed

Udtrykket “hastighed” bruges til at beskrive den hastighed, hvormed et objekt bevæger sig. Hastighed kan måles på en række måder, bl.a. miles i timen, kilometer i timen eller meter i sekundet. Et objekts hastighed bestemmes af dets hastighed, som er den hastighed, hvormed objektet bevæger sig i en bestemt retning. Et objekts hastighed kan også påvirkes af dets acceleration, som er den hastighed, hvormed objektets hastighed ændres.

Hvad sker der i slutningen af hastighed?

Når stoffet speed aftager, føler folk ofte et nedbrud eller en følelse af udmattelse. Det kan vare i flere timer eller endda dage. I denne periode kan folk føle sig deprimerede, ængstelige og irritable. De kan også have problemer med at sove og kan opleve hovedpine og andre fysiske symptomer.

Hvem lavede Speed?

Actionfilmen Speed fra 1994 er instrueret af Jan de Bont og har Keanu Reeves og Sandra Bullock i hovedrollerne. Filmens producenter er Mark Gordon, Lawrence Gordon og Peter Arnez.

Hvad sker der i slutningen af Speed?

I slutningen af Speed løber bussen til sidst tør for benzin og standser. Alle passagererne stiger ud af bussen, og bussen bliver forladt.

Er hastighed filmen upassende?

Nej, “Speed” er ikke upassende. Det er en PG-13-film og indeholder ingen grafisk vold, seksuelt indhold eller blasfemi.

Hvorfor er filmen Speed Rated R?

Filmen Speed er klassificeret R af en række årsager. Først og fremmest er det en meget voldelig film. Der er flere scener, hvor folk bliver skudt, sprængt i luften og på anden måde dræbt. For det andet er det en meget intens film. Der er en række scener, hvor karaktererne befinder sig i meget farlige situationer, og seeren sidder på kanten af sædet. Endelig indeholder filmen en del stærkt sprogbrug. Der er et par scener, hvor karaktererne bruger bandeord, og der er også en del seksuelt indhold.

Skriv en kommentar