Spiral

En spiral er en kurve, der snor sig rundt om et centralt punkt og kommer gradvist tættere på eller længere væk fra dette punkt, efterhånden som den bevæger sig. Spiralerne kan være enten med eller mod uret, og de kan være åbne eller lukkede. Den mest almindelige type spiral er en logaritmisk spiral, som gradvist fjerner sig mere og mere fra det centrale punkt, efterhånden som den går.

Er Spiral film god?

Spiral er en amerikansk gyserfilm fra 2020 instrueret af Darren Lynn Bousman og skrevet af Josh Stolberg og Peter Goldfinger. I hovedrollerne ses Chris Rock, Max Minghella, Marisol Nichols og Samuel L. Jackson. Filmen følger en politidetektiv, der under efterforskningen af en række grusomme mord opdager, at morderen er ude efter personer med tilknytning til en mystisk undergrundsklub.

Kritikerne har givet Spiral blandede anmeldelser. Mens nogle roste filmens instruktion og præstationer, kritiserede andre dens plot og mangel på skræk. Mange var dog enige om, at filmen er underholdende at se.

Spiller Spiral sig af efter Jigsaw?

Ja, spiral: From the Book of Saw foregår efter begivenhederne i Jigsaw-filmene. I filmen afsløres det, at John Kramer, manden kendt som Jigsaw, er død, men at hans arv fortsætter i form af et nyt spil kaldet Spiral. Filmen følger kriminalbetjent Zeke Banks (Chris Rock), mens han efterforsker en række grusomme mord, der synes at være inspireret af Jigsaws forskruede spil. Efterhånden som Zeke kommer tættere på sandheden, indser han, at han måske er det næste mål i morderens spil.

Hvordan er Saw og Spiral forbundet?

Sav og spiral er forbundet af et lille metalstykke, der gør det muligt for de to at rotere i forhold til hinanden. Metalstykket er placeret øverst på saven, og spiralen er placeret nederst. De to stykker er forbundet med en metalstang, der går gennem midten af metalstykket. Stangen holdes på plads af to små metalclips, en på hver side. Stangen er også forbundet til Spiralen ved hjælp af en lille metalring, der går rundt om stangens yderside. Ringen holdes på plads af en lille metalclips, der går over toppen af ringen.

Hvem er morderen i Spiral 2021?

Morderen i Spiral 2021 er John Doe.

Skriv en kommentar