Spore

En sporer er en kort, skarp, spids fremspring på en genstand, typisk en fremspring, der er opstået ved at bryde af eller skære. Sporer bruges ofte til at fastgøre andre genstande til brugeren eller til at give ham et greb.

Hvad betyder “sporer”??

Spur er et ord med et par forskellige betydninger. Det kan være et navneord, der henviser til en skarp spids på en hestehove eller en metal- eller læderanordning, der er fastgjort til rytterens hæl for at få en hest fremad. Det kan også være et verbum, der betyder at tilskynde eller opmuntre nogen til at foretage sig noget.

Hvad betyder spurt synonym?

En sporer er et spidst stykke metal eller andet materiale, der stikker ud fra hælen på en støvle eller andet fodtøj, og som bruges til at skubbe en hest eller et andet dyr. Det kan også bruges som et verbum, der betyder at skubbe eller tilskynde nogen eller noget fremad.

Hvad er sporer eksempel?

En sporer er et eksempel på et fremspringende, spidst element på en klippeblok eller et bjerg.

Hvilken del af talen er spur?

Spur kan enten være et verbum eller et substantiv. Som verbum betyder det at anspore eller tilskynde nogen til at gøre noget. Som navneord henviser det til et skarpt metal- eller knoglefremspring på ryggen af en hest eller et andet dyr, der bruges til at drive den fremad.

Skriv en kommentar