Spyglass

En kikkert er et lille håndholdt teleskop. Den er normalt lavet af to eller flere konvekse linser, der bruges til at forstørre fjerne objekter. Linserne er monteret i et rør, som kan forlænges eller klappes sammen for at justere fokus. Spionbriller blev første gang brugt i begyndelsen af det 17. århundrede og blev i vid udstrækning brugt af søfolk til at hjælpe dem med at navigere. I dag bruges de til en række forskellige formål, herunder fugleobservation, astronomi og overvågning.

Hvad er et andet navn for kikkert??

En kikkert er også kendt som et teleskop.

Hvornår blev den første kikkert opfundet??

Den første spionbrille blev opfundet i begyndelsen af 1600-tallet af Hans Lippershey, en tysk-hollandsk linsemager. Det vides ikke præcist, hvornår han opfandt den, men det vides, at han søgte patent på sin opfindelse i Nederlandene i 1608.

Hvor langt kan spionbriller se?

Spionbriller eller kikkerter kan forstørre genstande op til 30 gange deres oprindelige størrelse. Det betyder, at hvis en genstand er 30 fod væk, vil det se ud, som om den kun er en fod væk. En kikkert kan dog kun forstørre objekter, der befinder sig inden for en vis rækkevidde. Hvis et objekt f.eks. er for tæt på kikkerten, vil det blive sløret, hvis det er for tæt på kikkerten. Desuden kan en kikkert kun forstørre objekter, der er relativt stille. Hvis et objekt bevæger sig for hurtigt, vil det også virke sløret.

Hvad hedder en Pirates spionglas?

En pirats spionglas kaldes et “teleskop.”

Skriv en kommentar