Statisk

Udtrykket “statisk” bruges til at beskrive en type data, der ikke ændrer sig. Det bruges ofte i programmering til at beskrive variabler, der forbliver de samme under hele udførelsen af et program. Statiske data kan gemmes på forskellige måder, f.eks. i hukommelsen, på en harddisk eller på en cd-rom.

Hvad er statisk i slang?

Ordet “statisk” kan have et par forskellige betydninger i slang, afhængigt af den sammenhæng, hvori det bruges. Det kan f.eks. bruges til at beskrive en person eller noget, der ikke ændrer sig eller bevæger sig, eller det kan bruges til at beskrive en person eller noget, der forårsager et problem eller gør tingene vanskelige.

Hvad betyder statisk følelse?

Definitionen af statisk følelse ifølge Merriam-Webster Dictionary er “en prikkende eller prikkende fornemmelse forårsaget af let berøring af huden eller af kontakt med noget, der har en høj elektrisk ladning.” Med andre ord er det en fornemmelse forårsaget af en elektrisk ladning.

Hvad er et eksempel på statisk?

Et eksempel på noget, der er statisk, er en sten. En sten er et livløst objekt, der ikke bevæger sig. Den er ikke levende, så den kan ikke ændre sig eller vokse. Det er bare et solidt stykke stof.

Betyder statisk, at den ikke bevæger sig?

Nej, statisk betyder ikke, at det ikke bevæger sig. Statisk betyder uforanderlig. Noget, der er statisk, ændrer sig ikke over tid.

Skriv en kommentar