Sti

En sti er en rute eller et forløb, der følges. Det kan være fysisk, som en vandresti, eller det kan være mere abstrakt, som en studievej. Stier har ofte et bestemt formål, f.eks. at føre til et mål, og de kan være lineære eller forgrenede.

Hvor arbejder Path??

Path fungerer på din computer, telefon og tablet.

Kan jeg bruge MetroCard på PATH?

Nej, du kan ikke bruge et MetroCard på PATH. PATH er et helt andet transportsystem og har sit eget takstsystem. Du kan dog bruge et MetroCard til at skifte til PATH på visse stationer.

Hvad står PATH-organisationen for?

PATH står for Program for Appropriate Technology in Health. PATH er en global organisation, der arbejder for at forbedre sundheden for mennesker rundt om i verden ved at fremme brugen af passende teknologi. PATH arbejder i partnerskab med regeringer, virksomheder og lokalsamfund for at finde løsninger, der forbedrer sundheden og redder liv.

Hvad står PATH for inden for mental sundhed?

PATH står for “Psychiatric Association for Therapeutic Harmony” (psykiatrisk forening for terapeutisk harmoni). Denne organisation er dedikeret til at levere mentale sundhedstjenester, der fremmer harmoni og velvære for alle individer.

Hvad er PATH i New York?

PATH er Port Authority Trans-Hudson Corporation, et offentligt transportsystem, der kører mellem New York City og New Jersey. PATH-togene kører 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen og har forbindelse til 13 stationer på Manhattan, Hoboken og Newark.

Skriv en kommentar