Stof

Stoffet er et materiale med en bestemt kemisk sammensætning og bestemte fysiske egenskaber. Det kan ikke adskilles i forskellige former for stof ved hjælp af fysiske metoder.

Er vand et stof?

Ja, vand er et stof. Det er et stof, fordi det er et materiale, der har bestemte og faste egenskaber, og det er også et materiale, der består af molekyler, som er arrangeret på en bestemt og fast måde.

Hvad er et stof med eksempel?

Et stof er et materiale med en bestemt sammensætning og identitet. Et stof kan enten være et rent grundstof eller en forbindelse.

Eksempler på stoffer er bl.a:

-Vand

-Oxygen

-Guld

-Sukker

Hvad er der i et stof?

For at kunne besvare dette spørgsmål må vi først forstå, hvad et substantielt ord er. Et stof er alt, der har masse og fylder rum. Det betyder, at et stof er alt, der har vægt og fylder noget.

Hvad er der så i et stof?? Et stof består af atomer. Atomer er de mindste stofenheder, der har alle det pågældende grundstofs egenskaber. For eksempel har et kulstofatom egenskaberne for kulstof.

Hvad betyder en kvinde af stof?

En kvinde med substans er en kvinde, der er selvsikker, intelligent og succesfuld. Hun er en kvinde, som respekteres af andre, og som har en stærk selvfølelse.

Skriv en kommentar