Voksne

En voksen er et menneske, der har nået myndighedsalderen, som typisk er 18 år. En voksen anses for at være fuldt udviklet fysisk og mentalt og er derfor juridisk ansvarlig for sine egne handlinger.

Er en 20-årig stadig en teenager??

Ja, en 20-årig er stadig en teenager. I USA defineres teenagere typisk som personer mellem 13 og 19 år. Så en 20-årig ville stadig blive betragtet som en teenager.

Er 18 år gammel stadig et barn?

Der findes ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da det afhænger af en række faktorer, herunder kulturelle normer og personlige holdninger. I nogle kulturer anses 18-årige for at være voksne, mens de i andre kulturer stadig anses for at være børn. Personlige holdninger spiller også en rolle i dette spørgsmål, da nogle mennesker kan betragte 18-årige som voksne, mens andre stadig betragter dem som børn.

Er 23 stadig et barn?

Nej, 23 er ikke et barn. Et barn er typisk defineret som et barn eller en ung person, som normalt er mellem 5 og 15 år.

Er 21 år og voksen?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af definitionen af “voksen”.” I USA er den lovbestemte myndighedsalder 18 år, hvilket betyder, at enhver, der er 18 år eller derover, betragtes som voksen. Der er dog nogle undtagelser fra denne regel. F.eks. betragtes personer, der er 21 år eller derover, som voksne i forbindelse med køb af alkohol.

Skriv en kommentar